“Benim için büyük heyecan”

“Benim için büyük heyecan”

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Karşıyaka’da teknik direktörlük görevine Afün Girgen getirildi.

A+A-

Bir süre önce Bayram Paşaoğulları ile yol ayrımına giden Karşıyaka, Afün Girgen ile yaptığı görüşme sonrası anlaşma sağlayarak takımın başına getirdi.

Antrenörlük kariyerinde ilk kez tek adam olarak bir takım çalıştıracak olan Afün Girgen, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada kendisi için büyük bir heyecan olduğunu, kulüpte de aynı heyecanı gördüğünü söyledi.

Karşıyaka’nın potansiyelli iyi bir takım olduğunu, yönetim ve başkan ile yaptıkları görüşmede profesyonel bir düşünce değişimine gitmek istemeleri ve kendisini tercih etmelerinin ikna sebebi olduğunu belirten Afün Girgen, “Köyün futbol heyecanı üst seviyede. Benim olduğum yerde tribünde ateş, heyecan olur ama saha içerisinde misafirperver olacağız. Bu çok önemli” dedi.

 

Girgen: Aynı heyecanı onlarda da gördüm

Girgen, “Benim için değişik, büyük bir heyecan. Aynı heyecanı kulüpte de gördüm. Umarım her şey düşündüğümüz gibi olur. Futbol şanssızlıkları yaşamayız ve sezon sonunda hedeflediğimiz sportif başarılara ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka olarak bir üst lige çıkma hedefi olduğunu, TC kontenjanından yararlanmak ve belki bir oyuncu takviyesi daha yapabileceklerini aktaran Girgen, hedefler arasında köyün gençlerini de önümüzdeki yıllar için yetiştirmek ve takıma monte etmek olduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.