“Ben bu işi yapmam diyen olmamalı”

“Ben bu işi yapmam diyen olmamalı”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, spora dönüş sürecinde “Futbol Federasyonu, Bilim Kurulu karar verdikten sonra ben bu işi yapmam diyen olmaması lazım” ifadelerini kullandı.

A+A-

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, spora dönüş sürecinde “Futbol Federasyonu, Bilim Kurulu karar verdikten sonra ben bu işi yapmam diyen olmaması lazım” ifadelerini kullandı.

Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Gündemi programında Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu açıklamalarda bulundu.

Küçük bir ülke olmanın avantajını salgın döneminde gördüklerini belirten Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, bu konuda Sağlık Bakanlığı ve çalışanlarının çabalarına kendi adına teşekkür etti.

 

Piskobulu: “İcraata gelince karşı gelme olmaz”

“Futbol için şunu söylemek isterim; biraz fazla geriliyoruz. Gereksiz yorumlar yapıyoruz” diyen Bayar Piskobulu, “Bizim ülkemizde spor ve futbol amatör. İşin özüne geldiğimizde çalışma sistemi profesyoneldir. Futbol Federasyonu, Bilim Kurulu karar verdikten sonra ben bu işi yapmam diyen olmaması lazım. Parayı alacakken profesyonel olup, icraata gelince ne KTFF ne de kurulun kararına karşı gelme olmaz.” dedi.

“Bu ülkenin bir futbol federasyonu var. Oynanacak derse oynanacak” diyen Bayar Piskobulu, “Hasan başkan da yüzde yüz bilim kurulundan alacağı rapora göre hareket edeceğiz dedi. Birileri çıkıp kuyuya bir taş atarsa hepimiz onun arkasından mı gideceğiz? Boşu boşuna kendimizi yoruyoruz. Evde kalmamızın stresini aktarıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Bizi sosyal anlamda ayakta tutacak en büyük kitle futboldur”

“Maçların başlaması Kıbrıs Türk futbolu ve halkı için çok önemlidir” diyen Bayar Piskobulu, “Şu an sosyal olarak çok çöküntüye gireceğiz. Sosyal olarak çok değişimlere gitmek zorunda kalacağız. Ama bu durumda bizi ayakta tutacak en büyük kitle futboldur. Ligler haziran ayında açılırsa ilk maçlardan biri Doğan – Ocak maçı. Kıbrıs’ın en büyük derbisi” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.