“Belirsizlik ortadan kalkmalı”

“Belirsizlik ortadan kalkmalı”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’ün teknik direktörü Hakan Sermaye, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, şu anda bir belirsizliğin hakim olduğunu ve bu belirsizlik yüzünden motivasyon kaybı yaşandığını söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’ün teknik direktörü Hakan Sermaye, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Sermaye, belirsizlik olmasından dolayı futbolcularda bir motivasyon olduğunu belirterek, bu belirsizliğin bir an önce ortadan kalkması gerektiğini ifade etti.

 

“Yarım kalırsa birçok kulüp batacak”

Göçmenköy’ün teknik patronu Sermaye, Gelinen noktada Sağlık Üst Kurulu’nun karantina koşulu kararının çok önemli olduğunu belirterek, şu anda beklemekten yapacak başka bir şey olmadığını dile getirdi. Şu anda bir bilinmezlik içerisinde olunduğundan bahseden Sermaye, bu çok bilinmeyenli bir denklem olduğunu sözlerine ekledi.

Sermaye düşüncelerini şöyle ifade etti:

 “Herkes gibi biz de Sağlık Üst Kurulu’nun açıklayacağı kararı bekliyoruz. Sağlık Üst Kurulu’nun açıklayacağı karantina koşulu kararı çok önemli Şu anda bir bilinmezlik var. İlk önce bu bilinmezlik giderilmeli. Evet, spor bir an önce başlamalı ama doğru adımlar atılarak başlamalı. Zaten federasyon Başkanımız Hasan Sertoğlu da başından beri bunu söylüyor. Kulüpler dünya kadar para harcayacak, maçlar oynanmaya başladıktan 1 ay sonra, sporun durduğu açıklanacak. Başlayan lig yarım kalmamalı. Eğer lig yarım kalırsa birçok kulübümüz batacak bu yüzden atacağımız adımlarda çok dikkatli olmalıyız. Ben de bir teknik adam olarak sporun devam etmesini isterim ama bu koşullar düzeldikten sonra oynamak gerekiyor.”

 

“Büyük bir motivasyon kaybı söz konusu”

Göçmenköy teknik direktörü Hakan Sermaye yaptığı değerlendirmede, iki haftadır haftada 3 olmak üzere 45-50 dakikalık hazırlık antrenmanları yaptıklarını ancak herkeste ciddi bir motivasyon kaybı olduğunu söyledi. Sermaye şöyle devam etti; “Çalışmalar büyük zorluklar içinde yapılıyor. Belirsizlik sürdüğü için herkeste ciddi bir motivasyon kaybı söz konusu. Bunun aşılması lazım. Biz 2 haftadır haftada 3 gün olmak üzere 45-50 dakikalık bir hazırlık antrenmanları yapıyoruz. Yaptığımız bu antrenmanlar kondisyon veya teknik-taktik antrenmanları değil. Yani oyuncularımızın da motivasyonlarını yeniden kazandırabilmek için hazırlık dönemine hazırlanıyoruz. Bu noktada beklemekten yapabileceğimiz başka bir şey yok, bekliyoruz”

 

“Tüm takımların kadrosu geniş olması lazım”

Hakan Sermaye yeni sezonun başlaması halinde takımlar ilgili bir değerlendirmelerde de bulundu. Bu sezon kadrolarına ülkemizin elit futbolcularını kattıklarını aktaran Sermaye, temponun yoğun olacağına vurgu yaparak 3-4 takviye daha yapabileceklerini söyledi. Haftada iki maç yapılacağının konuşulduğuna değinen Sermaye, her takımın yedek kulübesinin geniş olması gerektiğini dile getirdi.

Bu haber toplam 3895 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.