Bayraktar için son iki maç

Bayraktar için son iki maç

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy, normal sezonu tamamlayarak Play-out dışında yer almak istiyor.

A+A-

Takımın teknik direktörü Özgü Bayraktar ise son iki maçta alınacak iyi sonuçların ardından görevinden ayrılma kararı aldı.

Göçmenköy ligde bu hafta Yenicami’yi konuk edecek. Bu karşılaşmanın Özgü Bayraktar için ayrı bir anlamı var. Uzun yıllar çalıştığı camia ile rakip olacak olan Bayraktar, hedef doğrultusunda alınacak galibiyetle beraber güzel ve centilmence bir maç olmasını temenni etti.

Atatürk Stadı’nda Liselerarası Müzik Yarışması olması nedeniyle zemini sıkıntılı olan Göçmenköy Stadı’na maçın verilmesinin tartışmaları devam ederken teknik sorumlu Özgü Bayraktar maçın burada oynanacak olmasından dolayı camia olarak mutlu olmadıklarını söylerken, “Takımı Play-out dışında teslim aldığımız gibi teslim etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Bayraktar: Benim için özel bir maç

Süper Lig’in 29. haftasında Yenicami ile oynayacakları karşılaşma için “Benim için özel bir maç” nitelemesinde bulunan Bayraktar, “Uzun yıllar çalıştığım bir camia. Dolayısıyla güzel ve centilmence bir maç olmasını temenni ederim. Bizim Yenicami’ye, Yenicami’nin de bize çok emeği geçti” ifadelerini kullandı.

 

“Maçın oynanacağı yerle ilgili memnun değiliz”

Maçın yer alacağı Göçmenköy Stadı ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Bayraktar, “Maçın oynanacağı yerle ilgili ne ben, ne takım, ne camia burada oynanacağından dolayı mutlu değil. Ama gerek 1 Mayıs, gerekse konser organizasyonundan dolayı burada oynamak durumunda kalıyoruz. İki takımın sporcularının sakatlıksız bir maç geçirmesini dilerim” dedi.

 

“Takımı aldığımız yerde teslim etmek istiyoruz”

Sezonu Play-out dışında tamamlayarak görevinden ayrılma kararı aldığını, konu ile ilgili olarak kulübün bilgisi olduğunu belirten Bayraktar, “Özellikle sezon sonu ayrılacak oluşumdan dolayı benim ve ekibim için muhtemelen son iki maç. Takımın Play-out dışında teslim aldığımız gibi teslim etmek istiyoruz. O yüzden öncelikle anlamı büyük Yenicami maçı kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.