Batmazoğlu turnuvasında şampiyon Türkiye şöhretleri

Batmazoğlu turnuvasında şampiyon Türkiye şöhretleri

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhume Güner Batmazoğlu anısına masterler futbol turnuvası bu yıl da gerçekleşti.

A+A-

Ülkemizde faaliyet gösteren Batmazoğlu Futbol Masterleri Derneği’nin başkanı Kemal Batmazoğlu’nun annesi merhume Güner Batmazoğlu anısına 7’inci kez düzenlenen Masterler Anı Futbol Turnuvası bu yıl da Değirmenlik Sadık Cemil Stadı sentetik zeminli futbol sahasına gerçekleşti.

Batmazoğlu Futbol Masterler Derneği’nin daveti ile turnuvada gelen Türkiye Şöhretleri, Manavgat Futbol Masterleri, Manavgat Şelale Futbol Masterleri 3 gün boyunca ter döktü.

Türkiye’de bir döneme damgasını vurmuş futbolculardan Tuncay Şanlı, Ali Güneş, Serhat Akın, Engin Baytar, Papen Mustafa, Beşiktaş’lı Recep, Galatasaraylı kaleci Hayrettin gibi isimleri kadrosunda bulunduran Türkiye şöhretleri takımı turnuvanın şampiyon oldu.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Batmazoğlu ailesi ve sevenlerinin katılımı ile gerçekleşen 7.Güner Batmazoğlu Masterler Anı Futbol Turnuvası’nın final maçında Batmazoğlu Masterleri’ni 3-2 mağlup eden Türkiye Şöhretleri Futbol Takımı şampiyon olurken üçüncülük Manavgat Şelale Masterleri takımının oldu.

Maç sonunda düzenlenen törende takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.