Başvuru süreci tamamlandı

Başvuru süreci tamamlandı

KTFF başkan adaylığı süreci tamamlandı, Hasan Sertoğlu ve Tekin Birinci başvuru yapan isimler oldu

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü gerçekleştireceği Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkan adaylığı için belirtilen süre bugün saat 16.00 itibarı ile tamamlandı.

KTFF Yönetim Kurulu tarafından Mart ayında yapılan açıklamada adaylık başvurularının 4 Mayıs 2021 Salı günü saat 16.00’da tamamlanacağını duyurmuştu. Süre içerisinde mevcut başkan Hasan Sertoğlu ile Tekin Birinci başkanlık için başvuru yapan iki isim oldu.

Federasyonun önümüzdeki günlerle başvurularla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

 

Sertoğlu Kaymaklı, Birinci Esentepe önerisiyle başvurdu

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu 26 Nisan pazartesi günü yaptığı açıklama ile başkanlık için resmi başvuruyu yaptığını duyurmuştu. Sertoğlu’nu tüzük gereği öneren kulüp Küçük Kaymaklı olmuştu. Ardından 29 Nisan Perşembe günü Tekin Birinci adaylık başvurusunu yaptı. Birinci’yi tüzük gereği adaylık başvurusu için BTM kulübü Karadeniz 61 önerirken, tüzüğe uygun olmayan bu durum karşısında Birinci Lig ekibi Esentepe’nin öneri yazısı ile Tekin Birinci başvurunun son gününde dosyasına öneri yazısını ekledi.

KTFF başkan adaylığı için müracaatta bulunan isimlerin adaylıklarının uygun olup olmaması ile ilgili değerlendirmeyi tüzük gereği Genel Sekreter yapacak. Genel Sekreter adaylık başvurularını inceledikten sonra genel kurul tarihinden en az 15 gün önce üyeleri bilgilendirmesi gerekiyor.

KTFF Seçimli Olağan Genel Kurul 5 Haziran 2021, Cumartesi saat 10.00’da KTFF Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.