Basketbolun başlangıcına olumlu yaklaşım

Basketbolun başlangıcına olumlu yaklaşım

Basketbol Federasyonu, spordan sorumlu bakan olan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile görüşerek 28 Nisan’da liglerin açılmasını talep etti. Bakan Arıklı konuyu Sağlık Üst Kurulu ile görülüp Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını iletti

A+A-

Orhun Mevlit başkanlığındaki Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, spordan da sorumlu olan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile basketbolun geleceğini görüştü.

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’nda gerçekleştirilen görüşmede Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Mete Topçu da hazır bulundu.

 

28 Nisan’da başlangıç talebi iletildi

Basketbol Federasyonu yetkilileri, Bakan Arıklı’ya tüm dünyada spor faaliyetlerinin devam ettiğini, bunun da toplumlara moral olduğunu aktararak, 28 Nisan’da basketbol liglerinin açılması taleplerini iletti.

 

Sağlık Üst Kurulu ile görüşerek Bakanlar Kurulu’na taşıyacak

Bakan Erhan Arıklı ise konuşmasında basketbol liglerinin başlaması gerektiğini, bu öneriyi Sağlık Üst Kurulu ile değerlendirerek Cuma günkü Bakanlar Kurulu’na taşıyacağını ileterek, ilk oynanacak basketbol karşılaşmasını da izlemeye gideceğini kaydetti.

Bakan Arıklı, oynanacak maçların televizyon ve internet üzerinden yayınlanması ve bu sayede topluma moral aşılanması tavsiyesinde de bulundu.

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler