Basketbolda Mevlit tek aday

Basketbolda Mevlit tek aday

Basketbol Federasyonu’nda yürütmeyi üstlenen divan kurulu yaptığı açıklamada yarın gerçekleşecek genel kurulda tek adayın Orhun Mevlit olduğunu duyurdu

A+A-

Basketbol Federasyonu’nda yarın gerçekleşecek Seçimli Genel Kurul’da eski başkan Orhun Mevlit’in tek aday olduğu açıklandı. 6 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda yürütmeyi üstlenen Divan Kurulu, Pazartesi saat 17.00’ye kadar olan başkan adaylığı başvurularını değerlendirdiğini açıkladı. Eski başkan Orhun Mevlit’in adaylık başvurusu kabul edilirken, Derya Demircioğlu’nun Whatsapp üzerinden yaptığı başvurunun şahsen yapılmadığı için kabul edilmediği, genel kurulda Mevlit’in tek aday olduğu duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde:

 

Değerli Basketbol camiası. Divan Kurulu olarak, 25 Eylül Pazartesi saat 17:00 ye kadar basketbol Olağan Genel Kurulunda aday olacak kişilerin müracaatlarını kabul edeceğimizi basın yolu ile ilan etmiştik. Sürenin hitamında eski başkan Orhun Mevlit müracaatını yapmış olup, diğer müracaat Derya Demircoğlu tarafından whatsapp üzerinden yapılmıştır. Divan kurulu olarak hukukçulardan almış olduğumuz görüş doğrultusunda ilgili madde üzerinden "Şahsen" müracaat yapılmadığından dolayı Derya Demircioglu"nun başvurusu reddedilmiştir. Dolayısıyla 27 Eylül tarihindeki Genel Kurul'da Orhun Mevlit tek aday olarak katılacaktır. Divan olarak şu ana kadar tüm yasa ve tüzükler doğrultusunda hareket ettiğimizi saygıdeğer basketbol camiası ile paylaşmak isteriz. Saygılarımızla.

Basketbol Federasyonu Seçimli Genel Kurulu yarın Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nde saat 18.00'de gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.