Basketbolda altyapı liglerinde heyecan sürüyor

Basketbolda altyapı liglerinde heyecan sürüyor

KKTC Basketbol Federasyonu (KKTCBF) organizasyonunda genç kategorilerde heyecan dolu karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor.

A+A-

T-TEC U14 Kız Ligi ve Kılıf & Kılıf U18 Erkek Ligi maçlarında bugün ve dün sahne alan takımlar, performanslarıyla basketbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

Bugün Atatürk Spor Salonu’nda oynanan T-TEC U14 Kız Ligi karşılaşmalarında üstün performanslar dikkat çekti. Günün ilk maçında Koopspor, etkili hücumlarıyla rakibi Soyer Spor’u 94-24 mağlup ederek sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Koopspor’un genç oyuncuları maç boyunca tempoyu elinde tutarak galibiyeti garantiledi.

Günün ikinci maçında ise Kıvılcım Gençlik Gücü ile Alsancak karşı karşıya geldi. Mücadelede oyunun kontrolünü elinde bulunduran Alsancak, sahadan 48-18’lik net bir skorla ayrılarak haftayı galibiyetle kapattı.

Dün ise Kılıf & Kılıf U18 Erkek Ligi kapsamında İskele Spor Salonu’nda önemli bir karşılaşma oynandı. Caesar Larnaka Gençler Birliği, çekişmeli geçen maçta Ada Spor Kulübü karşısında 79-63’lük skorla galip geldi. Gençler Birliği özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla farkı korumayı başararak önemli bir galibiyet elde etti.

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.