Basketbolda 100 günlük icraatlar anlatıldı

Basketbolda 100 günlük icraatlar anlatıldı

Basketbol Federasyonu basın toplantısı düzenleyerek 100 günü tamamlanan görev süreleri içerisinde yaptıkları icraatları basın ile paylaştı

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Özcan Özcanhan Toplantı Salonu’nda gerçekleşen basın toplantısına Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, As Başkanlar Ahmet Karaoğlan ile Eda Türkmen Kutruza ve yönetim kurulu Nihat Yılmaz katıldılar.

 

Nasıroğlu: Hedefimiz basketbolu iyi günlere taşımak

Basın toplantısında ilk sözü alan Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu göreve geldikleri zaman duran basketbolu yeniden oynattıklarını belirterek, “Öncelikle karmalarımızı Türkiye’ye yolladık, ardından alt yapı liglerimiz başladı ve şimdi de Erkekler Ligi başladı. Bize güvenen aileler ve sponsorlarla 0 TL ile aldığımız federasyonumuzu iyi duruma getirmeye çalışıyoruz. 3600 Euro Switch borcunuz bulduk ama yine de yolumuza devam ediyoruz.

Önceliğimiz bu yılı hızlı bir şekilde hallederek yeni sezona odaklanacağız. Basketbolda kaosu aştık ve artık liglerimiz başladı ve önümüzü görmeye başladık” dedi.

 

Karaoğlan: Tüzük çalışmasına başlıyoruz

Basketbol Federayonu Asbaşkanı Ahmet Karaoğlan ise toplantıda yaptığı açıklamada “Hedefimiz olan çağdaş bir tüzüğü hayata geçirmek için harekete geçtik. Önce federasyonda kendi aramızda konuşacağız, ardından da kulüplerle tüzük konusunda bir araya geleceğiz.

Yapacak çok işimiz var. 23 Nisan’da KKTC Meclis Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile NEU RA 25 Spor Salonu’nda tüm KKTC’de yer alan çocuklarla Basketbol Şenliği düzenleyeceğiz. Basketbolda sevgili Yücel Hatay abimizle basketbol tarihini yazacaktır” açıklamasını yaptı.

 

Yılmaz’dan Switch konusunda açıklamalar

Federasyon yönetim kurulu üyesi Nihat Yılmaz da açıklamalar yaptı. Yılmaz, “Facebook ve Instagram’ı harekete geçirdik. Whatsapp’ta kurulan basın grubu ile de haberler basına verilmektedir. Switch konusunda da eski verileri alamadık ama şu anda yaptıklarımızla işleri yoluna koymayı başardık” dedi.

 

Kutruza: Federasyona güven arttı

Basketbol Federasyonu Asbaşkanlarından Eda Türmen Kutruza da basın toplantısında söz alarak açıklamalar yaptı.

Kutruza, “Basketbol Federasyonu olarak önce güveni sağladık. Biz iş yapmaya geldik. Kadın basketbolunu yeniden ayağa kaldırıyoruz, alt liglerde ligler başladık. Şimdi bayramdan sonra Kadınlar Ligini 6 takımla başlatıyoruz. Hedefimiz yazda da eski kadın basketbolcuları ile organizasyonlar yapmak amacındayız” diye açıklamalarını tamamladı.

Bu haber toplam 463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.