Başkent buluşması Yenicami’nin: 1-4

Başkent buluşması Yenicami’nin: 1-4

Yenicami geriye düştüğü maçta Göçmenköy’ü mağlup etti

A+A-

STAT: Göçmenköy Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Fatih Bardakçıoğlu, Cem Öksüzoğulları

GÖÇMENKÖY: Kemal Ağrı, Arda Sözcü, Reşit Erişik, Fikret Yağcıoğlu, Hüseyin Sadıklar, Bekir Yıldız, Cemal Terkan, Burak Sarıkaya, Mahmut Amasyalı, Mehmet Göçben, Mahmut İneci

YENİCAMİ: Ercan Samancıoğlu, Fırat Ersalan, Yakup Şen, Hascan Kırmaz, Emirhan Çil, Mehmet Çavuş, Koray Hasan Özteknik, Drissa Keita, Kaan Erdoğan, Yasin Açıkel, Selim Saygı

GOLLER: Dk.32 Arda Sözcü (Göçmenköy) – Dk.39 Selim Saygı, Dk.41 Drissa Keita, Dk.64 ve 82 Fırat Ersalan (Yenicami)

 

AKSA Süper Lig’in 29’uncu haftasında Göçmenköy ile Yenicami karşı karşıya geldi. Atatürk Stadı’nda Liselerarası Müzik Yarışması olması nedeniyle bu maç uzun zamandır Süper Lig maçına ev sahipliği yapmayan Göçmenköy Stadı’nda oynandı. Yenicami geriye düştüğü maçı bulduğu gollerle 4-1 galip tamamladı.

Göçmenköy 32. dakikada Arda Sözcü ile öne geçti. Yenicami bu gole 39’da Selim Saygı, 41’de Keita ve 64 ile 82. dakikalarda Fırat Ersalan ile yanıt vererek maçı galip tamamladı.

Göçmenköy Stadı’nda tribün olmamasından dolayı futbol severler karşılaşmayı sahayı çevreleyen duvar üstü ve kenarından takip etmek zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından Yenicami 47 puana yükselirken, Göçmenköy 39 puanda kaldı. Ligin son haftasında Göçmenköy, Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak. Yenicami ise sahasında oynayacağı Yonpaş Dumlupınar maçı ile sezonu tamamlayacak.

Bu haber toplam 993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.