Başkan Fahlioğulları veda etti

Başkan Fahlioğulları veda etti

Yeniboğaziçi Doğan Spor Kulübü’nde Başkan Mehmet Fahlioğulları, kendi yoğun özel işlerinden dolayı dört yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden ayrılıyor.

A+A-

Fahlioğulları sosyal medya hesabından paylaşım yaparak göreve gelecek arkadaşlara başarılar diledi. Fahlioğulları’nın açıklaması şu şekilde:

 

Her güzel şeyin bir sonu vardır.

9 yıldır canla başla, gece gündüz severek çalıştığım ve bu 9 yılın 5 yılını yönetici son 4 yılını ise kulüp başkanı olarak getirdiğim Yeniboğaziçi Doğan spor kulübüne kendi yoğun özel işlerimden ve zaman ayıramayacağımdan dolayı veda etme zamanı geldiğini düşünüyorum.

Sporu, sporcuyu ve altyapıları seven insanlarda veda olmaz bayrak devri olur düşüncesindeyim.

Kulübümüzde gururla görev yaptığım 9 yıl içerisinde altyapılara verdiğim önemi tüm spor kamuoyunun taktirine bırakıyorum.

Şampiyonluklar, kupalar, üst yapıya gelen yetenekli, disiplinli gençler ve daha fazlası…

1933 yılında kurulan ve ülkenin en eski spor kulüplerinden olan bir camiada aynı sezon içinde kazanılan 3 büyük kupa ile tarihe geçmenin gururunu ben ve ekip arkadaşlarım yaşadık.

Bu zorlu ve uzun yolda bana desteklerini esirgemeyen başta eşime, aileme yönetimimde bulunup katkı koyan yönetici arkadaşlarıma, sponsorlukları ile ülke gençlerine katkı koyan herkese çok teşekkür ederim.

Başkanlar gelip geçicidir esas olan spor kulüpleridir. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlarımıza sonsuz başarılar dilerim.

Kalbim ve desteğim herzaman sizinle olacak.

Hakkınızı helal edin.

BAŞKAN

MEHMET FAHLİOĞULLARI

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.