“Başka puan kaybı yaşamak istemiyoruz”

“Başka puan kaybı yaşamak istemiyoruz”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Turan Altay SPORYENİ'ye değerlendirmelerde bulundu, hem hafta sonu oynayacakları Merit Alsancak Yeşilova maçını, hem de ilk devredeki kalan diğer karşılaşmaları kazanmak istediklerini söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Turan Altay, hem ligin 12’nci haftasında oynayacakları Merit Alsancak Yeşilova maçı öncesinde konuştu, hem de 11 haftalık süreci değerlendirdi. Altay, puan kaybetme lükslerinin olmadığını söyleyerek, Yeşilova maçını kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi.

İlk haftalarda yaşadıkları şansızlar sonucu beklemedikleri kayıplar yaşadıklarını anlatan tecrübeli teknik adam, “Bu kayıplar sayesinde şu anda alt sıralardayız” şeklinde konuştu.

“İlk haftalardaki kayıplar moralleri bozdu”

Doğan Türk Birliği teknik patronu Altay, geride kalan 11 haftalık süreci yaptığı değerlendirmesinde ilk haftalarda yaşadıkları puan kayıpları sayesinde alt sıralarda olduklarını söyledi. Altay, “Sezona beklemediğimiz kayıplarla başladık. Kadromuzdaki eksikler ve yaşadığımız şansızlıklar maç sonuçlarına yansıdı. İlk haftaki kayıplar moralleri bozdu. 3’üncü haftadan sonra toparlandık ancak Hamitköy maçında beklemediğimiz bir kayıp yaşadık. Şu anda alt sıralarda olmamızın sebebi ilk haftalardaki kayıplardır” dedi.

“Hedefi farklı olan iki takım, zor maç olacak”

Süper Lig’de hafta sonu oynayacakları Merit Alsancak Yeşilova maçını değerlendiren deneyimli teknik adam kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Altay, “Bölgemizin iki iyi kulübü… Her ne kadar Yeşilova bu sezon alt sıralarda olsa da, geçtiğimiz sezonlarda yaptıkları ortada. Bu sezon iki farklı hedefte olan iki takımız ama rakibimiz de Yeşilova bunun bilincindeyiz. Zor bir maç olacak. Sahaya galibiyet için çıkacağız çünkü kazanmaktan başka çaremiz yok. Kaybedeceğimiz kadar puan kaybettik. Başka kaybetmek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kalan 4 maçı da kazanmak istiyoruz”

Ligin ilk devresinin bitimine 4 haftalık bölüm kalırken, kalan maçlar hakkında da konuşan Altay, ilk devrede kalan maçların tümünü de kazanarak ilk devreyi daha moralli bitirmek istediklerini söyledi. Doğan Türk Birliği kalan 4 haftalık bölümde sırasıyla, Merit Alsancak Yeşilova, Lefke, Türk Ocağı ve Cihangir takımlarıyla oynayacak. Şu anda ligde 20 puanla 6’ncı sırada bulunan sarı lacivertliler, kalan haftalarda Merit Alsancak Yeşilova ve Türk Ocağı maçlarını evinde, Lefke ve Cihangir maçlarını da deplasmanda oynayacak.

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.