“Başarının temelinde arkadaşlık, dostluk var”

“Başarının temelinde arkadaşlık, dostluk var”

Aksa Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği forması giyen Ahmet Kara, beş maçta beş galibiyet elde etmelerinin temelinin arkadaşlık, sevgi, saygı ve dostluğun üst seviyede olmasından dolayı olduğunu belirtti.

A+A-

Ahmet Yeşil

Danimarka’da Holbæk FC adında amatör takımla antrenmanlara ve maçlara çıkan Kara, 4 aylık bir süre ile hazırlıklarını tamamladıktan sonra adaya gelerek altyapısından yetiştiği Gençler Birliği’ne yeniden dahil oldu. Güzel bir hazırlık süreci geçiremediğini dile getiren Ahmet, bu düzeyde çalışma fırsatı yakalamış olduğu için memnun olduğunu da söyledi.

 

Kara: Galibiyetler benim ve takımım için çok önemli

Birinci Lig takımlarından Larnaka Gençler Birliği ile yoluna devam edip futbol hayatını sürdüren Ahmet Kara, geçtiğimiz 5 haftada aldıkları galibiyetleri şu şekilde değerlendirdi; “Aldığımız galibiyetler benim ve takımım için çok önemli çünkü ben bu takımın alt yapısında gelişerek A takıma çıkmış biriyim. Bu konumda olmam kelimelerle anlatılamaz, bu başarının temeli arkadaşlık, sevgi, saygı ve dostluğun üst seviyede olmasıdır.”

 

“Ligi güzel bir yerde bitireceğiz”

Bu sezon ligde 5 maçta 4 gole ve 1 asiste imza atan Ahmet Kara, hedefinin diğer maçlarda daha çok gol katkısı yaparak takımına yardım etmek olduğunu belirtti.

Kara, bu sezonu Larnaka Gençler Birliği’ndeki bu beraberliğin ve liderlik konumunda bulunmanın havasının da verdiği motivasyon ile üst sıralardan kolay kolay kopmayacaklarını ve ligi en güzel yerde bitireceklerini söyleyerek düşüncelerini belirtti.

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.