Başarılarının devamını diledi

Başarılarının devamını diledi

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Malatya’da iki ikincilik bir üçüncülük alan kadın bisikletçi Yağmur Aydındağ’ı kabul etti

A+A-

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 3-5 Temmuz tarihleri arasında Malatya’da düzenlenen puanlı yol yarışları şampiyonasında KKTC Bisiklet Federasyonu takımı (Atoms) adına yarışan ve güzel dereceler elde eden kadın sporcu Yağmur Aydındağ, Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu tarafından kabul edildi.

Yol, kriteryum ve bireysel zamana karşı yarışların yapıldığı 3 günde Yağmur Aydındağ 3 kürsü yaparak ülkemizi başarıyla temsil ederek güzel derecelere imza attı. 3 yarışta üstün bir performans sergileyerek 2 adet ikincilik ve 1 adet üçüncülük madalyasıyla başarılı olan Aydındağ’ı kabulünde konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Yağmur gibi genç sporcuların son dönemde farklı spor dallarında iyi derecelerle ülkeye döndüğünü, bunun da ülkemiz adına sevindirici olduğunu belirtti. Yağmur Aydındağ’ı elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Cahitoğlu, başarılı sonuçlarının ilerleyen sürede yine devam etmesini istediğini ve Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından ödüllendirileceğini belirtti.

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.