Başarıları taçlandırıldı

Başarıları taçlandırıldı

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) geleneksel Yılın Başarılı Antrenörleri Ödül Töreni yapıldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen

Yılın Başarılı Antrenörleri Ödül Töreni, dernek lokalinde düzenlendi. Geceye spor ve siyaset dünyasından birçok isim katılım gösterirken çalıştırdıkları takımlarla başarılı olan antrenörlere ödülleri takdim edildi.

 

Göktaş: “Futbolun daha ileri gitmesi için antrenörlere büyük görev düşüyor”

Gecede konuşan KTFAD Başkanı Süleyman Göktaş, verilen ödüllerin manevi değeri yüksek olduğunu söyledi. Göktaş, “Futbolun daha ileri gitmesi için biz antrenörlere büyük görev düşüyor. Federasyonumuzun katkıları ile seminerler düzenliyoruz. Antrenör arkadaşlarım yağmur çamur demeden çalışıyor. Haftanın belki de 6 gününü kulüpler için heba ettik.

2019-20 sezonu için hayırlı çalışmalar dilerim” dedi.

 

Sertoğlu: “Alt yapı antrenörlerinin yeri benim için ayrı”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu yaptığı konuşmada “Sadece futbolda değil sporun her dalında antrenör olmak çok önemli” dedi. Sertoğlu, “Futbolda son yıllarda altyapılarda eğitim veren isimler benim için ayrı bir önem taşıyor, özellikle akademilerde çalışan antrenörler. Onlara teşekkür ederim. Ülke futboluna önemli katkı koyuyprşar. Başarılı isimleri canı gönülden kutluyorum” dedi.

 

Tatar: “Spora büyük katkılarımız olacak”

Başbakan Ersin Tatar yaptığı konuşmada Yenicami’de iki yıl başkanlık yaptığını hatırlatarak “Şampiyonluğu hep son maçta kaybettik” dedi. Şampiyonluğu kaybettikleri Binatlı’nın o dönemki başkanı Özel Tahsin’e atıfta bulunan Tatar, “Bana şiirlerle gönderme yapmıştı. Ben şampiyonluk yaşamadım ama bu günlere geldik. Spordan sorumlu Başbakan oldum” diyerek espri yaptı. Spordan gelme biri olarak sadece seçim dönemi değil, her zaman maçlara gittiğini belirten Tatar, “Bu yıl spora büyük katkılarımız olacak” dedi.

 

Akıncı: “Her başarının ardından mutlaka hocalar vardır”

Gecede konuşan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, seçimlerin ve makamların gelip geçici olduğunu, dostlukların önemi olduğunu belirtti. Akıncı, “Spor çok önemli dostluk ve barış aracıdır diye düşünüyorum. Bu yıl çok fazla maça gidemedim ama iki Yenicami-MTG maçını gördüm. Her iki takımı canı gönülden kutluyorum. Her başarının ardından mutlaka hocaların büyük emekleri vardır. Antrenör sadece teknik direktör değil, en başta moral hocasıdır. Sporda başarıya giden yolda moral önemlidir” dedi.

Konuşmaların ardından bu sezon liglerinde başarılı olan takımların yanı sıra centilmen olan takımlara da KTFAD tarafından kupa takdimi yapıldı.

 

Fotoğraf: Ferah Barışsev

Bu haber toplam 958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.