Başarılar anlatıldı

Başarılar anlatıldı

Kickboks Milli Takımı kafilesinden Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ziyaret etti

A+A-

KKTC Kickboks Federasyonu Milli Takım Kafilesi İdareci ve Sporcuları, Salı günü, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na makamında ziyaret etti.

KKTC Kickboks Milli Takım Kafilesi idareci ve sporcuları, 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında, Antalya’da düzenlenen 3. Turkish Open Kickboks Şampiyonası’na katılan KKTC Kickboks Milli Takım Kafilesi’ni kalmakta olduğu Otelde ziyaret edip, başarılar dileyen Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na, iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete, Antalya’daki Şampiyonaya katılan KKTC Kickboks Milli Takım Kafilesinde yer alan sporcu, antrenör, Hakem, İdareci ve Federasyon Başkanı Niyazi Demirel Katıldı.

Ziyaret sırasında Federasyon Başkanı Niyazi Demirel yaptığı konuşmada Antalya’da aldıkları başarıların maddi olarak desteklenmesi gerektiğini ama her şeyden önce Devlet Büyüklerini manevi olarak yanlarında görmek istediklerini, Şampiyona sırasında kendilerine ziyaret gerçekleştirip, başarılar dileyen Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na müteşekkir olduklarını ve bunun için iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise yaptığı konuşmada, Federasyonu ve sporcuları ülkeyi en iyi şekilde temsil ettikleri ve aldıkları başarıdan dolayı kutlayarak, her zaman gençliğin ve başarının yanında olduklarını ve bundan sonra da ellerinden geldiğince gençliğe ve başarıya maddi ve manevi her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.