“Başarı için elimizden geleni yapacağız”

“Başarı için elimizden geleni yapacağız”

Yenicami’de başkanlık görevine getirilen Ahmet Gençosman, başarıya vurgu yaptı

A+A-

Yenicami’de bir süre önce başkanlık görevine getirilen Ahmet Gençosman, amaçlarının Yenicami’yi hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi. Bunun için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Gençosman, “Hedefleri olan bir başkanım. Bu görevi üstlenirken başarıyı yakalamak ve bayrağı ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

 

Emre Perçinci ve ekibine güven vurgusu

YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Yenicami Başkanı Ahmet Gençosman, Emre Perçinci ve ekibine güvendiğini vurgulayarak sözlerine başladı. “Biz Bu göreve gelirken en başından beri kulübün en alt kademesinden en üst kademeye kadar çalışan Emre hocayı tercih etmeyi uygun bulduk” diyen Gençosman, “Yenicami tüm kulüpler arasında en fazla altyapıya önem veren kulüplerin başında geliyor. Biz de bunu bildiğimiz için, futbolculara en iyi antrenörlük yapabilecek kişinin Emre Perçinci olduğuna karar verdik ve yola onunla çıktık. Bu kararımızın bize meyvelerini sezon içinde vereceğine inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“Amacımız başarı için elimizden geleni yapmak”

“Hedefleri olan bir başkanım” diyen Gençosman, “Göreve gelirken amacımız bu sene Yenicami’nin hak ettiği başarıyı yakalaması için elimizden geleni yapmaktır” dedi. “Başa oynayarak da bunu göstereceğiz” şeklinde sözlerini sürdüren Gençosman, “Bunun yanı sıra da kupada zafere ulaşmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi uzun zamandır bir Mağusa Türk Gücü hegemonyası var. Bu mücadelede onlara en büyük rakip olabilecek takım Yenicami’dir. Biz de yönetimimle birlikte bu görevi üstlenirken başarıyı yakalamak ve bayrağı ileriye taşımak istiyoruz. Amacımız kısaca kupayı Lefkoşa’ya getirmektir” ifadelerini kullandı.

 

Camiaya mesaj: Gelsinler, bizi desteklesinler

Camiaya da mesaj veren Başkan Gençosman, “Gelsinler, bizi desteklesinler, yanımızda olsunlar. Başarı işi sadece futbolcuların sahada oynaması ile olmuyor. Tribünlere taraftarlar gelecek, yöneticiler görevlerini yerine getirecek. Herkes, camia, taraftar, futbolcular el ele elimizden geleni yapacağız ve kulübümüzü en üst seviyeye taşıyacağız” dedi.

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.