“Başaracağımıza inanıyorum”

“Başaracağımıza inanıyorum”

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde mücadele eden Karaoğlanoğlu’nun Antrenörü Necat Kurtarıcıoğulları son haftadaki şanslarını değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

BTM Ligi’nin 5’inci grubunda mücadele eden Karaoğlanoğlu’nun Antrenörü Necat Kurtarıcıoğulları son haftada oynayacakları Ağırdağ maçı öncesinde YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Genç antrenör, geçtiğimiz haftaya kadar genel olarak iyi bir grafik çizdiklerini, geçtiğmiz hafta Dağyolu Şirinevler maçında çok önemli bir fırsatı teptiklerini ifade etti.

 

“Saha dışı olaylarından dolayı etkilendik”

Ligin 9’uncu haftasına 16 puanla lider giren Karaoğlanoğlu 9’uncu haftada Dağyolu Şirinevler deplasmanında 5-0’lık beklemediği bir yenilgi almıştı. Mavi kırmızılıların Antrenörü Necat Kurtarıcıoğulları genel olarak geçtiğimiz haftaya dek iyi bir grafik çizdiklerini belirterek, alınan yenilginin telafisinin bu hafta yapılacağının sözünü verdi. Kurtarıcıoğulları, ligin 9’uncu haftasında Dağyolu Şirinevler maçını kaybetmelerinin en büyük sebebinin saha dışındaki olaylardan olduğunu söyledi.

 

“Allah, her zaman doğru yolda olanın yanındadır”

Karaoğlanoğlu Anterörü Necat Kurtarıcıoğulları; “Biz Karaoğlanoğlu olarak lig çıkma adına üstümüze düşen neyse fair play çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz. Umarım başarılı olur, istediğimiz sonuca ulaşırız. Allah her zaman doğru yolda olanın yanındadır. Başaracağımıza inanıyor, oyuncularıma güveniyorum” dedi.

 

Kendisi kazanıp, rakiplerini bekleyecek

BTM Ligi’nin 5’inci grubu son hafta mücadeleleri oldukça çekişmeli geçecek. Grupta son hafta karşılaşmaları öncesinde Dağyolu Şirinevler, Yılmazköy ve Karaoğlanoğlu takımlarının 16 puanı bulunuyor. Son haftada Dağyolu Şirinevler ile Yılmazköy oynayacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılan takım, Play – Off maçları vizesini alacak. Karaoğlanoğlu ise son haftada Ağırdağ’ın konuğu olacak. Karaoğlanoğlu’nun Play – Off maçlarına kalması için kendisinin kazanıp, rakiplerinin birbirleriyle oynayacağı maçın berabere bitmesini bekleyecek.

Bu haber toplam 3534 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.