Başakşehir'in genç yeteneğini çalıştırıyor

Başakşehir'in genç yeteneğini çalıştırıyor

Milli atlet Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in genç yeteneği Mete Kaan Demir ile birlikte İstanbul’da çalışıyor.

A+A-

Milli rekortmen atlet 2 hafta önce özel davetle koşu mekaniği ve sürat üzerine özel ders vermek üzere Demir’i çalıştırmak için İstanbul’a gitti.

Burada koşu mekaniği ve sürat çalıştırması yaptıran Hekimoğlu, önümüzde günlerde Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek genç yeteneğe önemli katkılarda bulunarak maçlara hazır olması için özel çalışmalar yaptırdı.

Mete Kaan U19 ve U21 Türkiye milli takımlarda oynamış, bu senenin başından Başakşehir takımına katılarak son haftalarda ilk 11’e kadar yükselirken, bireysel anlamda koşu mekaniği ve süratini geliştirmek için ülkemizin milli atleti Yiğitcan Hekimoğlu ile beraber çalışmalarını sürdürüyor.

 

Hekimoğlu: Bu seviyede eğitim vermekten son derece gururluyum

Mete Kaan Demir ile çalışan Yiğitcan Hekimoğlu “Böylesine başarılı bir kulüpte oynayan, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek ve milli takımlar seviyesinde oynayan bir futbolcuyla çalışmaktan büyük zevk duymaktayım” dedi. “Özellikle kendi branşımla ilgili bir konuyu aktarmaktan ve bu seviyede eğitim vermekten son derece gururluyum” diyen elit atlet, “Profesyonel bakış açısına sahip bir futbolcuyla çalışmak hem zevkli hem de işin tüm detaylarına dikkat etmeniz gerekirken seviyenin çok yukarda olduğunu fark ediyorsunuz. Ülkemizde de bu tür profesyonel bakış açısının var olması gerektiğine, bu anlamda her türlü profesyonel desteğe hazır olduğuma belirtmek isterim” dedi.

Bu haber toplam 3292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.