Barcelona'nın Arda Güler teklifini açıkladılar

Barcelona'nın Arda Güler teklifini açıkladılar

Barcelona'nın, Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu Arda Güler'in transferi için ön anlaşmaya vardığı iddia edildi. Katalan takımının Arda için ödeyeceği bonservis ücreti ve imza parasının da belli olduğu öne sürüldü.

A+A-

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için Barcelona ve Real Madrid arasındaki kapışma devam ederken, Katalan devinin transferde bir adım ileride olduğu hatta yetenekli futbolcuyla bir ön anlaşmaya vardığı iddia edildi.

 

NTVSpor'un derlediği Barca Times'ın haberine göre; Barcelona, Arda ile önümüzdeki günlerde anlaşmayı nihayate erdirme konusunda güvence aldı. 18 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalanacağı ileri sürülürken, Arda Güler'e 10 milyon euro imza parası ödeneceği iddia edildi. Futbolcunun sözleşmesine 1 milyar euroluk bir serbest kalma maddesi konulacağı, Fenerbahçe'ye ise 23 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öne sürülüyor.

 

Haberde, Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun, Arda için Bodrum'da yapacağı görüşmenin çok önemli olduğu vurgulanırken, oyuncuya başka taliplerin de olduğu ancak Katalan ekibinin transferde bir adım önde bulunduğu belirtildi.


Arda Güler bu yaz Barcelona'ya transfer olsa bile her iki kulüp de genç futbolcunun bir sezon daha Fenerbahçe'de kalması konusunda mutabık durumda.

Bu haber toplam 699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.