Barcelona Arda Güler için İstanbul'da

Barcelona Arda Güler için İstanbul'da

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i transfer etmek istediklerini ve bu operasyon için Deco'yu İstanbul'a gönderdiklerini açıkladı.

A+A-

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in transferiyle ilgili Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan önemli açıklamalar geldi. İspanyol kanalı TV3'e konuşan Başkan Laporta, kadrolarını güçlendirmeye odaklandıklarını belirterek, Arda'yı transfer etmek istediklerini açıkça dile getirdi.

"Deco, Arda Güler için İstanbul'da"

Barcelona'nın eski futbolcusu olan ve şu anda Katalan ekibinde sportif direktörlük görevi yapan Deco'yu, Arda'nın transferi için İstanbul'a gönderdiklerini belirten Laporta, "Deco İstanbul'daydı ve Arda Güler'in çok büyük bir yetenek olduğunu söylüyor. Genç bir oyuncu. Transferi bitirmeye çalışıyoruz. La Liga, Finansal Fair Play'i etkilemeden gelecek sezon için transfer yapmamızı sağlıyor." dedi.

Bonservisi 17.5 Milyon Euro 

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Güler'in sözleşmesinde 17.5 milyon euroluk çıkış maddesi bulunuyor. Arda geride kalan sezonda sarı lacivertli formayı 35 kez giyerken 6 gol attı, 7 kez de asist yaptı.

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.