Bankalarda sıra çeyrek final maçlarında

Bankalarda sıra çeyrek final maçlarında

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda takımların çeyrek final hesapları tüm heyecanı ile sürüyor.

A+A-

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda takımların çeyrek final hesapları tüm heyecanı ile sürüyor. Dün akşam Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan kritik bir mücadele ile turnuvanın dördüncü haftasına başlandı.

B Grubu mücadelesinde Novabank ile Kooperatif Merkez Bankası karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-0 kazanan Novabank, puanını 6'ya yükseltti. Kooperatif Merkez Bankası ise 3 puanda kaldı.

 

Çeyrek final kura çekimi yarın

Çeyrek finale kalan 8 takımın çeyrek final eşleşmelerinin belirleneceği kura çekimi, yarın Türk Bankası Genel Müdürlük binasında saat 11.00'de yapılacak. Turnuvada çeyrek final karşılaşmaları yarın ve 6 Ekim Cuma, yarı final karşılaşmaları ise 10 Ekim’de gerçekleşecek. 13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası, 13 Ekim Cuma günü oynanacak final mücadelesi ile sona erecek.

Bu haber toplam 2749 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.