Bankalarda mücadele devam ediyor

Bankalarda mücadele devam ediyor

Türk Bankası tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘‘Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na dün akşam B Grubu’nda oynan iki maç ile devam edildi.

A+A-

Türk Bankası tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘‘Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’na dün akşam B Grubu’nda oynan iki maç ile devam edildi. Filelerin 23 kez havalandığı karşılaşmalarda bankalar gole doydu.

 

Limasol çeyrek finalde: 7-4

B Grubu mücadelesinde Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Kooperatif Merkez Bankası karşı karşıya geldi. Mücadeleden 7-4'lük skorla galip ayrılan Limasol Türk Kooperatif Bankası, puanını 12'ye yükseltti ve çeyrek finale adını yazdırdı.

 

TEB galibiyetle tanıştı: 11-1

B Grubu'nda oynanan bir diğer maçta ise TC Ziraat Bankası ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) karşı karşıya geldi. Mücadelede etkili bir oyun ortaya koyan TEB, TC Ziraat Bankası'nı 11-1'lik farklı skorla yendi ve turnuvadaki ilk galibiyetini almış oldu.

  

Turnuvaya 2 Ekim Pazartesi akşamı devam edilecek

13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda hafta sonu mücadele yapılmayacak. Turnuvada 4. haftanın ilk maçı için 2 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.00'da B Grubu'nda Novabank ile Kooperatif Merkez Bankası karşı karşıya gelecek.

bankalar-puan,.jpg

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.