Bankalar gol atmayı seviyor

Bankalar gol atmayı seviyor

Türk Bankası tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘‘Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’’na geçtiğimiz Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan üç karşılaşma ile devam edildi.

A+A-

Türk Bankası tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘‘Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’’na geçtiğimiz Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan üç karşılaşma ile devam edildi. Asbank ile Faisal İslam Bankası berabere kalırken, Türk Bankası ile Creditwest Bank sahadan galip ayrılan takımlar oldu. Üç maçta birbiri ardına atılan goller izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

 

A Grubu’nda düğüm son haftada çözülecek

A Grubu mücadelesinde yoluna kayıpsız devam eden Asbank, Faisal İslam Bankası ile 7-7 berabere kaldı. Bu sonuçla Asbank puanını 10'a, Faisal İslam Bankası da 4'e yükseltti. Grupta oynanacak son maçlar sonrasında adını çeyrek finale yazdıran takımlar belli olacak.

A Grubu'nda oynanan bir diğer mücadelede ise Creditwest Bank, Türkiye Garanti Bankası ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 7-5 galip ayrılan Creditwest, puanını 9'a yükseltti ve çeyrek finale yükselme yolunda önemli bir galibiyet aldı.

 

Türk Bankası galibiyetle tamamladı

C Grubu mücadelesinde ise Türk Bankası ile İktisat Bankası karşı karşıya geldi. Mücadele 6-2 Türk Bankası üstünlüğünde sonuçlandı. Bu sonuçla Türk Bankası 6 puana yükselirken, İktisat Bankası 4 puanda kaldı.

Turnuvada yarın akşam iki maç oynanacak. Saat 19.00'da B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası-Kooperatif Merkez Bankası ve saat 20.00'de TC Ziraat Bankası-TEB karşı karşıya gelecek.

bankalar-puan-002.jpg

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.