Balkanlar ikilisi birinciliğe tırmandı

Balkanlar ikilisi birinciliğe tırmandı

2021 Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nın ilk ayağı “St. Hilarion Hill Climb” yarışı hafta sonu yapıldı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübü tarafından organize edilen 2021 Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nın ilk ayağı olan “St. Hilarion Hill Climb” hafta sonu yapıldı.

Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübü (KKRK), tarafından organize edilen St. Hilarion Tırmanma Yarışı, Girne Boğaz Piknik Alanı kavşağı ile St. Hilarion kalesi arasındaki yolda hazırlanan 2,5 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Üçü öncü araç olan toplam 8 ekibin start aldığı tırmanma yarışında ekipler biri deneme olmak üzere parkuru üçer kez geçtiler.

1-toplu-foto-raf.jpg

Balkanlar ikilisi birinci

Yarışçıların en iyi derecelerine göre sıralandıkları organizasyonun genel klasmanında, Mitsubishi Lancer Evo 3 aracı ile Taner Balkanlar – Berk Balkanlar ikilisi ilk sırada yer aldı. Subaru Impreza araçları ile Ali Paşa - Gölgem Paşa ikilisi ikinci sırada yer alırken, Nissan Skyline Sport aracı ile Ahmet Bağrıaçık - Mehmet Direk ikilisi üçüncü sırada yarışı tamamlayan ekip oldu. Nissan Silvia S13 aracı ile Ahmet Öksüzoğluları-Hüseyin Güne ikilisi araçlarında yaşadıkları mekanik soruna rağmen yarışı dördüncü sırada tamamladı.

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.