BAL'ın başlangıç tarihi ve şartları değişti

BAL'ın başlangıç tarihi ve şartları değişti

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce Mayıs ayı sonunda başlayacağını duyurduğu Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) başlangıç tarihini ve katılım şartlarını değiştirdi.

A+A-

Futbolsuz geçen ülke futbolunda bazı futbolcularımızın tercih ettiği BAL Ligi ile ilgili daha önce Nisan ayı başında yapılan açıklamada 2020-21 sezonunun başlangıç tarihinin Mayıs ayı sonunda olacağı açıklanmıştı. TFF yeni bir açıklama daha yaparak ligin başlangıcını Türkiye'deki 3 haftalık tam kapanma sonrası Haziran ayının ilk haftasına erteledi.

İsteyen katılacak, istemeyen katılmayacak

TFF ayrıca yaptığı açıklamada sezonun başlangıç tarihinin gecikmesi sonrası lidge yer alma hakkını kaybetmek istemeyen takımlarla, hızlandırılmış fikstür ve statü ile oynamak isteyen takımların taleplerini değerlendirerek belirli kıstaslar koydu ve lige katılıp katılmama kararını kulüplere bıraktı.

Bilindiği gibi ülkemizden birçok futbolcu da futbol oynanmayan sezonda BAL ekiplerine transfer olmuş, ligin başlangıcının gecikecek olmasından dolayı bazı futbolcular adaya geri dönüş yapmıştı.

Bu haber toplam 782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.