Balıkesir'de şampiyon Umut-Osman ikilisi

Balıkesir'de şampiyon Umut-Osman ikilisi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Balıkesir’de düzenlenen Pro Beach Tour Kulüpler Plaj Voleybolu Şampiyonası’na erkekler kategorisinde şampiyon Umut Aksulu - Osman Çetintaş ikilisi oldu

A+A-

Organizasyonun erkekler yarı finalinde ülkemiz sporcuları karşı karşıya geldi. Mağusa Spor Akademisi adına yarışan Ali Osman Nurettin ile Kemal Şah ikilisi, Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisi ile karşılaştı. Mücadeleyi 21-19, 14-21 ve 15-12’lik setlerle kazanan Osman – Umut ikilisi finale yükseldi.

İki ekip ilk gün ikinci tur maçında karşılaşmış, mücadeleyi Aliosman – Kemal ikilisi 2-0 kazanmıştı. Yarı finalde mağlup olan Aliosman – Kemal ikilisi ise organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

 

Finalde şampiyonluk geldi

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına yarışan Osman Çetintaş – Umut Aksulu ikilisi finalde TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi – 2 takımı ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen final mücadelesinde rakibini 21-19 ve 21-19 setler sonucu 2-0 mağlup eden Osman – Umut ikilisi şampiyonluk sevinci yaşayarak gururlandırdı.

Bu haber toplam 1003 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.