Bahtıkara’dan ‘kazanma alışkanlığı’ vurgusu

Bahtıkara’dan ‘kazanma alışkanlığı’ vurgusu

Ligde üçte üç yapan Yonpaş Dumlupınar, galibiyetlerine devam etme hedefinde

A+A-

AKSA Süper Lig’de üç hafta geride kalırken oynadığı üç maçın tamamını da kazanarak kayıpsız lige devam eden takımlardan biri de Yonpaş Dumlupınar. İlk haftada Lefke’yi deplasmanda, ikinci hafta Türk Ocağı’nı evinde mağlup eden sarı kırmızılı ekip, geçtiğimiz hafta da Küçük Kaymaklı deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Dumlupınar’da Teknik Direktör Evren Bahtıkara hücumun yanı sıra savunmadaki performanstan da memnuniyetini belirtirken, “Kazanma alışkanlığının” önemine vurgu yaptı.

 

Lige istedikleri şekilde başlarken üç galibiyetle istedikleri noktada olduklarını belirten Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Evren Bahtıkara, kadrolarının tecrübeli ve genç isimlerle harmanlanmış olduğunu söyledi. Takımda yaşı büyük oyuncunun çok olmadığını, Türkkan Delideniz, Mehmet Erol ve bu isimlere ek olarak Berke ve İsmail’i tecrübeli olarak sayabileceğini söyleyen Bahtıkara, gençlerle bu isimlerin iyi harmanlanmasının yanı sıra yabancıların da adaptasyonunun şu anda iyi noktada olduğunu kaydetti.

 

Ligde dördüncü haftada oynayacakları Mesarya maçını da değerlendiren Bahtıkara, son olarak Miracle Karşıyaka’yı yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan rakiplerinin “Moralli” olduğunu ve kendilerini yine zor bir maçın beklediğini aktardı. Hedefin yine galibiyet olduğunu söyleyen Bahtıkara, “Sezon başı zor maç veren bir ekip olacağımızı söylemiştik. Kazanma alışkanlığı edinmek çok önemli” ifadelerini kullandı. Takımdaki hücum etkinliği kadar savunmadan da memnun olduğunun altını çizen Bahtıkara, “Herkes hücuma vurgu yapıyor ama savunmada da, oyunun iki yönünde de bu noktaya kadar iyi getirdik. Bunu devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.