Bahtıkara: "Kazandığımız için mutluyuz"

Bahtıkara: "Kazandığımız için mutluyuz"

Süper Lig'in 7'nci haftasında Yenicami'yi mağlup eden Yonpaş Dumlupınar'da teknik direktör Evren Bahtıkara, "Skorun dengeyi değiştirebileceği maç olacağı kesindi. Öyle de oldu. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

A+A-

Süper Lig'de bugün Yenicami'yi deplasmanda 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Yonpaş Dumlupınar'da keyifler yerinde. 

Maçın ardından Bayrak Radyosu'ndaki 'Maç Sonu' programına katılan teknik direktör Evren Bahtıkara önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. "Önümüze maç maç bakıyoruz, bunu yapmaya da devam edeceğiz." diyen Bahtıkara, 7 maçın tümünü de kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Bahtıkara, "Bizi zor bir maç beklediğini biliyorduk. Yenicami ligin en fazla skor üreten takımıydı. Skorun dengeyi değiştirebileceği maç olacağı kesindi. Öyle de oldu. İlk yarı rakibimize pozisyon vermedik. İkinci yarıda rakibin risk alacağını biliyorduk ve gol yedik. Golle birlikte biraz strese girdik ama son bölümlerde golleri bulmayı bildik. Kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı. 

"Kazanmak için sahada olacağız"

Ligin 8'inci haftasında oynayacakları Mağusa Türk Gücü maçı hakkında görüş bildiren Evren Bahtıkara, "Haftaya zorlu bir Mağusa Türk Gücü maçımız var. Bölge derbisi… Biz kazanmak için sahada olacağız. Zor bir maç olacak. Gece maçı olması nedeniyle de kalabalık bir maç da olacak diye düşünüyorum. Hak edenin kazanacağı bir maç olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.