Baf’ta hedef devreyi galibiyetle kapatmak

Baf’ta hedef devreyi galibiyetle kapatmak

Aksa Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda teknik sorumluluğa üç hafta önce getirilen Orçun Volkan, üç haftalık görev sürecini ve ilk devrenin son haftasında oynayacakları Mesarya maçını değerlendirdi.

A+A-

Haldun Oktay

Volkan ilk yarının son maçını kazanarak futbolcu, yönetim ve taraftara moral aşılayarak ikinci yarıya hazırlanmak istediklerini ifade etti.

Orçun Volkan, Serdar Özsönmezer ve Mahmut Dinçli ile teklif geldiğinde değerlendirme yaptıklarını, özellikle ligde kalmak için her şeyi yapacaklarını ama aksi bir durumda da gelecek yıl yeniden üst lige terfi edecek bir kadro kurma sözü alarak bir buçuk yıllık sözleşme ile takımın başına geldiklerini belirtti.

 

Volkan: Karşımızda özgüveni bitik, moral olarak çökmüş bir takım bulduk

Baf Ülkü Yurdu’nun kendi için öneminin ayrı olduğunu ve bu yüzden ateşten gömleği giydiklerini belirten Orçun Volkan, “Karşımıza özgüveni bitik, moral olarak çökmüş bir futbolcu topluluğu bulduk. İlk yaptığımız iş takıma güven aşılamak oldu. Büyük bir camiada genç yaşta bu şansı bulmanın önemini anlattık, bunun onların üzerinde bir baskı yaratmadan ellerinden geleni sergilemeleri için gerekli motiveyi sağladık” dedi.

 

“Üç haftada iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum”

“Oyun bozma değil de yetenekler doğrultusunda top oynamayı istedik” diyen Orçun Volkan, “Antrenmanlarımız da hep bu doğrultuda oldu. Sanırım geçirdiğimiz üç haftada iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Tecrübe eksikliğinden yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcamasak çok farklı şeyler konuşulacaktı ama olmadı” ifadelerini kullandı.

 

“Amacımız devreye moralli girmek”

Önlerinde ilk devrenin son maçı olan Mesarya maçı olduğunu söyleyen Orçun Volkan, “Son maçı galibiyetle tamamlayıp futbolcu, yönetim ve taraftara moral aşılayarak ikinci devreye umutla hazırlanmak istiyoruz” dedi. Devre arasında takımın yapısını çok fazla değiştirmeden 2-3 takviye yaparak ikinci yarıya başlamak istediklerini aktaran Volkan, “Kümede kalmak mucize olsa da o mucizeyi sonuna kadar kovalayıp, ikinci devrede daha iyi bir performans sergilemek amacındayız” şeklinde görüş belirtti.

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.