Baf Ülkü Yurdu'nda seçimin galibi Ahmet Ertay

Baf Ülkü Yurdu'nda seçimin galibi Ahmet Ertay

Önümüzdeki sezon BTM 1. Ligi'nde mücadele edecek olan ülkemizin köklü kulüplerinden Baf Ülkü Yurdu'nda Genel Kurul dün akşam yapıldı, Başkanlığa yeniden Ahmet Ertay getirildi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Önümüzdeki sezon BTM 1. Ligi'nde mücadele edecek olan ülkemizin köklü kulüplerinden Baf Ülkü Yurdu'nda Genel Kurul dün akşam yapıldı. Seçimin de gerçekleştiği Genel Kurul'da mevcut başkan Ahmet Ertay yeniden başkanlık görevine getirildi.

Saat 20.00'de toplanan Genel Kurul'da ilk olarak bir önceki dönemin Faaliyet ve Mali Raporu okundu, iki rapor da üyeler tarafından oy birliğiyle onaylandı. 

Gündem gereği sonrasında başkanlık seçimine geçildi, başkanlık için mevcut başkan Ahmet Ertay ve kulübün eski futbolcularından Mehmet Kemancıoğlu yarıştı. Kapalı oy kullanma sistemi sonucunda 163 oy alan Ahmet Ertay yeniden Baf Ülkü Yurdu'nun başkanı oldu. Seçimin bir diğer adayı Mehmet Kemancıoğlu ise 84 oy aldı. 

Üyelerin büyük bir katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul'a bazı milletvekilleri de katıldı. CTP Milletvekili Armağan Candan, UBP Milletvekilleri Ahmet Savaşan ve Ziya Öztürkler'in yanı sıra CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Çağlar Gulamkadir ve UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Mutlu Atasayan da Genel Kurul'da yer alan isimler oldu.

Toplantıda 'birlik-beraberlik' mesajları verilmesi de dikkat çeken bir başka unsur oldu. 

2-065.jpg

Ertay: "El ele vererek hep birlikte layık olduğumuz yerlere döneceğiz"

Seçimin tamamlanmasıyla söz alan Kulüp Başkanı Ahmet Ertay, seçime ciddi bir katılım olduğuna vurgu yaparak, seçimi kazananın Baf Ülkü Yurdu camiası olduğunu söyledi. Ertay, "Sağ duyulu ve ciddi katılımlı bir seçim oldu. Belki de ülkemizde hiçbir kulübün bu denli kalabalık Genel Kurulu olmamıştır. Bu bizim ne kadar geniş, büyük ve adanın her yerinde taraftarı olan bir kulüp olduğumuzu gösteriyor. Yeni dönemde el ele vererek hep birlikte layık olduğumuz yerlere döneceğiz. Bu seçimde tek kazanan camiamız oldu. Mehmet arkadaşım, adaylığını koymakla belki de bu kulübü yeniden harekete geçirdi. Bu seçimde birlik ve beraberlik kazandı" ifadelerini kullandı.  

3-051.jpg

4-024.jpg

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.