Baf Ülkü Yurdu forması sahibine ulaştı

Baf Ülkü Yurdu forması sahibine ulaştı

Baf Ülkü Yurdu formasını kazanan Meltem Yürekli'ye forması ulaştı. Formasını kızı Dila Yürekli teslim aldı.

A+A-

Kıbrıs Türk sporuna yeni bir soluk kazandırarak en fazla referans gösterilen spor sitesi olan SporYeni'nin 1'inci yaşı dolayısıyla başlattığımız kampanya ile Süper Lig takımlarının imzalı formalarını taraftarlara hediye ediyoruz. Kısa bir süre önce çekilişini yaptığımız Baf Ülkü Yurdu'nun imzalı formasını okuyucumuz Meltem Yürekli'nin kazandığını sosyal medya aracılığıyla duyurmuştuk. Formasını kazanan okuyucumuzun kızı Dila Yürekli'ye teslim ettik. Okuyucumuza teşekkürlerimizi sunar, imzalı Baf Ülkü Yurdu formasını güzel günlerde kullanmasını temenni ederiz.

Kısa süre içerisinde bir başka Süper Lig takımının imzalı formasının çekilişini yaparak, yine facebook sayfamızdan kazanan şanslı kişiyi açıklayacağız.

Siz de desteklediğiniz takımın imzalı formasını kazanmak istiyorsanız, facebook sayfamızdaki çekilişe katılıp, şansınızı değerlendirebilirsiniz. Çekilişe katılmanız için yapmanız gereken çok basit. Sosyal medya sayfamızda bulunan ilk görselde belirtildiği gibi çekilişe katılabilirsin.

 

SAYFAYI BEĞEN

forma-kampanya-004.jpg

BU PAYLAŞIMDAKİ GÖRSELİN YORUM KISMINA FORMASININ ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEDİĞİN K-PET SÜPER LİG KULÜBÜNÜN ADINI YAZ VE İKİ ARKADAŞINI YORUMA ETİKETLE

Ve çekilişe katıl!

Nice birlikte yıllara...

Bu haber toplam 4055 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.