Baf teknik adamını arıyor

Baf teknik adamını arıyor

Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik adamını belirlemek için çalışmalarına ara vermeden başladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’e Play-out maçları sonunda tutunan Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktörü belirleme yönünde çalışmalarına ara vermeden başladı.

Kemal Yürekli ve Niyazi Özekmekçi’nin görevinden ayrılması sonrasında vakit kaybetmek istemeyen Baf Ülkü Yurdu’nun teknik direktörlük görevi için beş adayı bulunuyor. Bu isimlerin arasında daha önce kulüpte görev yapmış isimler de yer alıyor.

 

Beş isim

Baf Ülkü Yurdu’nun teknik direktörlük konusunda girişimde bulunacağı isimlerden bir tanesi son olarak Mormenekşe’yi çalıştıran, 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında takımın başında yer alan Cenk Berkalp.

Güzelyurt ekibi daha önce birçok kez takımın başına getirdiği Ahmet Soğukpınar’ın yanı sıra son olarak Yonpaş Dumlınar’da görev yapan ve takımı çalıştıran isimlerden Bülent Aytaç ismi üzerinde de duruyor. Baf Ülkü Yurdu Göçmenköy’ü Süper Lig’e taşıyan Nazım Aktunç ile de ilgilenirken son olarak Lefke’de görev yapan İltaç Karayel, Güzelyurt ekibinin gündeminde olan bir diğer isim olarak dikkat çekiyor.

Bu isimlerle temasa geçecek olan Baf Ülkü Yurdu’nun yeni teknik adamını ilerleyen günlerde belirlemesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1269 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.