Badmintonun gurur gecesi

Badmintonun gurur gecesi

Badminton Federasyonu düzenlediği ödül gecesinde 2017 – 2018 sezonunda başarı yakalayanları ödüllendirdi.

A+A-

Badminton Federasyonu’nun 10 Eylül 2018 akşamı saat 19.30’da Ozanköy’de Cafe Grumpy’de düzenlediği ödül töreninde başarılı kulüpler, sporcular, antrenör ve hakemler ödüllendirildi.

Geceye kulüp başkanları, federasyon yetkilileri, sporcular, hakemler, antrenörler ve ailelerden oluşan büyük bir kalabalık katıldı. Ödül töreni başlamadan kısa bir konuşma yapan Başkan Fırat Deniz düzenlenen bu ödül gecesi ile sporcuların motivesinin artması yanında onlara değer verildiğinin hissettirilmesinin önemli olduğunu belirtti. Başkan Deniz, ödül gecesinin düzenlenmesinde kendilerine destek veren sponsorlara ve geceye katılan, katkı koyan herkese teşekkür etti. Yönetim olarak yine bu yıl çok verimli çalıştıklarını ve bu çalışmaların da semeresini topladıklarını, bu organizasyonla da tüm yaptıklarını taçlandırmış olduklarını belirten başkan Deniz, ilk kez düzenledikleri ödül gecesine ilginin yüksek olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Başarılılar ödüllerini aldı

Ödül gecesinde 2017-2018 sezonunda başarılı olan kulüp takımlarına kupaları, yaş kategorilerinde ilk üçe girenlere ödülleri, hakem ve antrenörlere de plaketleri takdim edildi. Ayrıca ilk Federasyon Başkanı Zehra Avkıran’a federasyon özel ödülü verilen gecede Buğra Sevgin hakemlik özel ödülüne; Fisun Körkmen antrenörlük özel ödülüne; Eren Özuyanık bayan sporcu özel ödülüne ve Seymen Gülay Deniz de erkek sporcu özel ödülüne layık görüldü.

Bu haber toplam 1716 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.