Badmintonda sevgililer günü yarışması

Badmintonda sevgililer günü yarışması

Badminton Federasyonu, Carlton Kuzey Kıbrıs distribütörü Anıl Spor işbirliğiyle Sevgililer Günü için ‘Badminton Corona Challenge 3’ isimli online badminton topu sektirme yarışması düzenliyor.

A+A-

14 Şubat 2021 tarihi için organize edilen yarışmada çiftler birbirleri ile top sektirme yarışmasında mücadele edecek.

Turnuvaya katılan çiftler badminton raketi ile en fazla top sektirmeye çalışarak online olarak birbirleriyle eğlenerek yarışacaklar. Federasyon Başkanı Fırat Deniz, sporcular için düzenleyecekleri online top sektirme yarışmasına büyük bir ilgi ile karşılaştıklarını, bu ilginin badminton sevgisi ile birlikte sevgililer gününe özel bir turnuva fikri doğurduğunu belirtti. Sevgililer günü turnuvaya katılmak isteyen çiftlerin https://forms.gle/3J48CFJUytHLN1JL8 adresine başvuru yapmaları gerektiğini belirten başkan Deniz, turnuva hakkında daha geniş bilginin ise www.kktcbadminton.com adresinden, Carlton North Cyprus veya federasyonun sosyal medya adresi olan KKTC Badminton Federasyonu hesabından takip edilebileceğini söyledi.

Ayrıca turnuvaya katılmak isteyenlerin 13-02-2021 tarihine kadar kayıtlarını yapmaları gerektiğini belirten Federasyon Başkanı Fırat Deniz, yarışmayı kazanan çiftlere çeşitli hediyeler verileceğini de belirtti.

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.