Badmintonda Minikler Gelişim Ligi düzenlendi

Badmintonda Minikler Gelişim Ligi düzenlendi

Badminton Federasyonu tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile 30 Ekim cumartesi günü YDK Spor Salonu’nda Minikler Gelişim Ligi düzenlendi.

A+A-

Lige yoğun ilgi gösterilirken 9 kulüp takımının katıldığı organizasyonda minik sporcular ilk kez badminton maçına çıkmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadılar.

Saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan maçlar saat 20.00’de oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Karşılaşmaların sona ermesinden sonra turnuvada yarışan tüm sporculara madalya, takımlara ise kupa takdim edilirken minik badmintoncuların mutluluğu görülmeye değerdi. Turnuvayı Lefkoşa Güneş Spor Kulübünü mağlup eden YDÜ birinci tamamlarken, ikinciliği Lefkoşa Güneş Spor Kulübü aldı. Üçüncülük maçında ise Net Spor, Lefkoşa Badminton Kulübünü mağlup ederek turnuvayı üçüncü tamamladı.

Turnuvanın sonunda kısa bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Fırat Deniz, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Minkler Gelişim Ligi’nde saatlerce mücadele eden minik sporcuları oynadıkları bu ilk turnuvada gösterdikleri performanslardan dolayı tebrik etti. Ayrıca ailelere de bu güzel organizasyona gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.