Badmintoncular Başaran'da buluştu

Badmintoncular Başaran'da buluştu

Badminton Akademi'nin geçtiğimiz hafta kendi içerisinde düzenlediği turnuva 2 gün boyunca Başaran Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

A+A-

Badminton Akademi'nin geçtiğimiz hafta kendi içerisinde  düzenlediği turnuva 2 gün boyunca Başaran Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
Turnuvada zevkli ve güzel maçlar oynanırken turnuvanın sponsorluğunu da Osman Özikiz üstlendi. Turnuvaya davet edilen federasyon başkanı Fırat Deniz maçları yerinde takip ederken ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada bu gibi organizasyonların ekip içinde paylaşımın önemine dikkat çekerken katkı koyan herkesi tebrik etti. 
Başkan Deniz pandemi süresince düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri, 'gelin birlikte oynayalım köy projesi' ve online aktiviteler sonucunda sporcu sayısını artıran federasyonların başında olduklarını belirtti ve bu nedenle mutlu olduklarını söyledi ayrıca Badminton Akademiye de başarılar diledi. Başkan Deniz  konuşmasının sonunda Başaran Spor Salonu'nun badmintonun doğduğu yer olduğunu bu nedenle bayram sonrasında Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Erhan Arıklı ile bu konuda bir görüşme yapacaklarını söyledi. Turnuvanın sonunda ödüller dağıtılırken katılımcılara da katılım belgesi verildi.

Bu haber toplam 737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.