Badminton ile G.Gücü işbirliği

Badminton ile G.Gücü işbirliği

Badminton Federasyonu ile China Bazaar Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü protokol imzaladı.

A+A-

Ülkemizde futbol yanında, hentbol, masa tenisi, ayak tenisi, basketbol ve cimnastik gibi branşlarında da faaliyet gösteren Gençlik Gücü Spor Kulübü, Covid 19 öncesi faaliyet gösterdiği badminton branşını daha da geliştirmek için badminton federasyonu ile protokol imzaladı.

 

Deniz ile Öksüz imzaları attı

Gençlik Gücü ‘Surlar İçine Dokun Projesi’ kapsamında imzalanan protokol Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ile China Bazaar Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ecz. Umut Öksüz tarafından imzalandı. İmzalanan protokole göre 8 yaş ile 17 yaş arasındaki gençlerin yetiştirileceği projede, özelde surlar içindeki gençliğe, genelde ise ülke gençliğine hizmet verilecek. Badminton

 

Deniz teşekkür etti

Federasyonu Başkan Fırat Deniz, gençliğe ve çocuklara spor alanında yapılan hizmetlerin çok değerli ve paha biçilemez olduğunu, bu nedenle China Bazaar Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü başkanı ve yönetim kurulunu bizim sporumuz badminton yanında bir çok spor dalında faaliyet göstererek ülkemiz çocuklarına ve gençliğine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

 

Öksüz protokolün önemine değindi

GG Yönetim Kurulu üyesi Dr. Ecz. Umut Öksüz de badminton federasyonu ile imzalanan protokolün önemine değinirken, surlar içindeki çocukların değişik spor branşları ile tanışması yanında, bu gibi sporlarda yetenekli çocukların da ülke sporuna kazandırılacağını, bu nedenle de verdikleri destekten dolayı başta federasyon başkanı Fırat Deniz olmak üzere badminton Federasyonu yönetim kuruluna teşekkür etti.

Bu haber toplam 678 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.