Badminton hakemlik ve antrenörlük kursu tamamlandı

Badminton hakemlik ve antrenörlük kursu tamamlandı

Badminton Federasyonu tarafından organize edilen Badminton Hakemlik ve Antrenörlük kursları tamamlandı.

A+A-

Geçtiğimiz hafta verilen teorik derslerin ardından, Türkiye Badminton Federasyonu tarafından görevlendirilen eğitmenlerle gerçekleştirilen uygulamalı derslerle kurslar sona erdi.

Hakemlik Kursu için adamıza gelen Türkiye Badminton Federasyonu MHK Başkanı Mustafa Yaşar ile Antrenörlük kursu için ülkemize gelen TC Milli Takım Antrenörleri Seyit Ali Yazgan ve Sinan Er tarafından yürütülen eğitimler 22 Ocak 2022 tarihinde tamamlandı. Kursun bitiminde konuşan Federasyon Başkanı Fırat Deniz, pandemi dönemi olmasına rağmen düzenledikleri kursa katılımın çok iyi olduğunu, kurslar süresince eğitim veren akademisyenler ile birlikte Türkiye’den adamıza gelen eğitimcilere verdikleri emekler için teşekkür etti.

Başkan Deniz, kursun gayet verimli geçtiğini, bu bağlamda kurslara katılan antrenör ve hakem adaylarının kurslara gösterdikleri ilgiden dolayı memnun olduğunu, ayrıca kurs için verdiği desteklerden dolayı TC Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'e teşekkür ederken, ekibine de teşekkür plaketi takdim etti. MHK Başkanı Mustafa Yaşar ise, yaptığı kısa konuşmada, Kıbrıs’ta her geçen gün badminton sporunun geliştiğini ve yaygınlaştığını, bu nedenle KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ve yönetim kurulunu tebrik ettiğini söyledi.

Bu haber toplam 791 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.