Azat atıyor, Baf kazanıyor

Azat atıyor, Baf kazanıyor

Gol yollarında kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Baf Ülkü Yurdu futbolcusu Azat Tip, son üç haftada rakip fileleri dört kez havalandırdı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nun genç oyuncularından Azat Tip, bu sezon takımı adına attığı gollerle dikkat çekiyor. Süper Lig’de genç bir kadro ile mücadele eden Baf Ülkü Yurdu’nda Azat ligin ilk dört haftasında oynanan son üç karşılamada karşılaşmada gol atma başarısı gösterdi. Genç futbolcu ayrıca bugüne kadar Süper Lig’de attığı gol sayısını bu sezon itibarı ile geride bıraktı. Ülkü Yurdu Azat’ın gol attığı maçların tamamından galibiyetle ayrıldı.

İlk hafta kaybedilen Çetinkaya maçının ardından üst üste kazanılan Türk Ocağı, Binatlı ve Gönyeli karşılaşmalarında Azat 4 gol attı. Bu gollerin 2 tanesini Binatlı filelerine yollayan Azat, Ocak ve Gönyeli maçlarını da boş geçmedi. Genç futbolcu attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle de takımının gol yollarına katkı sağlıyor.

 

Kendini geliştirdi

Baf Ülkü Yurdu futbolcusu Azat Tip aynı zamanda gol yönünden en iyi sezonunu geçiriyor. Genç futbolcu daha önce Süper Lig’de forma giydiği Yalova, Küçük Kaymaklı ve geçtiğimiz yıl transfer olduğu Baf Ülkü Yurdu’na 3 gol atabilmişti. Azat bu sezonun 4 haftasında 4 gol atarak önceki gol sayısını geride bıraktı bile…

Bu haber toplam 2165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.