Ayşe Berkel’den kadın futbolumuza yakın takip

Ayşe Berkel’den kadın futbolumuza yakın takip

Londra bölgesi takımlarından Goffs Oak Gırles takımında forma giyen Ayşe Berkel, Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası’nda Desly Mağusa Spor Akademisi ile China Bazaar Gençlik Gücü arasında oynanan mücadeleyi takip etti.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından ilk kez organize edilen Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası’nda Desly Mağusa Spor Akademisi ile China Bazaar Gençlik Gücü arasında Geçitkale Stadı’nda oynanan yarı final karşılaşmasını Londra bölgesi takımlarından Goffs Oak Gırles takımında forma giyen Ayşe Berkel de izledi. Maç öncesinde her iki takımada başarılar dileyen Berkel, maçı yakından takip etti.  

 

Berkel yakın takipte

Larnaka Gençler Birliği eski başkanı, birçok Kulübün sponsoru SFC Şirketler grubu direktörü Rifat Berkel’in torunu Ayşe Berkel, Geçitkale Stadı’nda oynanan Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası yarı final maçını dedesi Rifat Berkel ile birlikte sahada izledi. Londra bölgesi takımlarından Goffs Oak Gırles takımında forma giye Ayşe Berkel, İngiltere de futbolda kendini göstermeye başlayan, Arsenal Kulübü altyapısında sergilediği performansla dikkat çekiyor. Ülkemize tatil amaçlı gelen ve ülkemiz futboluna önemli hizmet ve katkıları olan Dedesi Rifat Berkel ile tatilini geçiren Ayşe Berkel, boş zamanlarında, şu anda ülkemizde tek devam eden ligler içerisinde Puma Kadınlar ligi ve Ayten Berkalp Kıbrıs kupası karşılaşmalarını fırsat buldukça izleyerek futbolumuzu yakından takip ediyor.

Bu haber toplam 722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.