“Ayrım yapma şansımız yok”

“Ayrım yapma şansımız yok”

Yarın lider Yenicami’ye konuk olacak olan K.Kaymaklı’da antrenör Emre Perçinci, kalan maçlarda ayrım yapma şanslarının olmadığını belirtti.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig’in 27’nci haftasında lider Yenicami’ye konuk olacak olan Küçük Kaymaklı’da antrenör Emre Perçinci hem kazandıkları Girne Halk Evi maçını, hem de Yenicami maçını değerlendirdi. Yeşil siyahlılarda dört sarı kart cezalısı olan Hüseyin Adal görev yapamayacak. Sakatlığı bulunan Bahadır Göçben’in durumu ise maç günü netlik kazanacak. K.Kaymaklı antrenörü Emre Perçinci ligin sonuna gelinirken maçlarda ayrım yapma şanslarının olmadığını belirterek alabilecekleri galibiyetlerin kendilerini yukarılara taşıyacağını bildiklerini ifade etti.

 

Perçinci: “Halk Evi galibiyeti takımın birlikteliği için önemliydi”

Girne Halk Evi karşısında geriden gelerek galip gelmeleri ile ilgili konuşan K.Kaymaklı antrenörü Emre Perçinci, “Girne Halk Evi maçı bizim için çok önemliydi. Geriden gelerek kazanmak daha mutlu etti. Galip gelirken eksiklerimizi görmek, onlara önlem almak bizim için son viraja girilirken çok önemli. Bu maçtan çıkardığımız dersleri kendi aramızda etüt ettik. Sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Ama günün sonunda hem üç puanı almış olmak, hem de takımın birlikteliği için önemliydi bu galibiyet.

 

“Galibiyetlerin bizi yukarılara taşıyacağını biliyoruz”

Yenicami maçı ile ilgili olarak bulundukları konum itibarı ile ligin kalan haftalarında ayrım yapma şanslarının olmadığını belirten Perçinci, “Küçük Kaymaklı – Yenicami maçları her zaman çekişmeli ve keyifli geçer. Umarım stratejimizi doğru şekilde sahaya yansıtabiliriz. Amacımız maçın dengede gitmesini sağlamak, sonra da galip gelebilmek için hamle yapmayı planlıyoruz. Umarım bunu başarabiliriz. Sona doğru gelirken alabileceğimiz galibiyetlerin bizi daha üste taşıyacağının farkındayız. Çünkü rakiplerimizin maçları da zor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1460 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.