Ayhan, Kamp Lig’deki başarıdan dolayı gururlu

Ayhan, Kamp Lig’deki başarıdan dolayı gururlu

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Kasım ayından Ocak ayına 3 organizasyonla 46 maç düzenlediklerini, sağlık sorunu olmadan bu maçların oynanmasının kendilerini memnun ettiğini belirtti

A+A-

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, 21 Kasım – 17 Ocak tarihleri arasında üç organizasyonla 46 maç düzenlediklerini, “Kamp Lig” uygulamasında ufak aksaklıklara rağmen elde ettikleri başarıyla bu organizasyonları sağlıklı şekilde yürütüldüğünü belirtti. Sosyal medyada “Teşekkürler” başlığı ile yaptığı paylaşımda Ayhan, ülkede sporun durmasına rağmen hentbolun oynanması ve pandemi nedeniyle herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşmamalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

 

Ayhan: Kamp Lig’de başarılı olduğumuzu söylemekten gurur duyarım

Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan’ın paylaşımı şu şekilde:

“KKTC Hentbol Federasyonu olarak bugüne kadar Büyükler Derviş Mişon Kupası, KTSYD Kupası ve dün akşamda final maçlarıyla tamamlanan U18 Liglerimizi tamamladık. 21 Kasım 2020 – 17 Ocak 2021 tarihine kadar toplam 46 maçımızı geride bıraktık.

Pandemi şartlarında hentbol sezonumuzun devam etmesi ve bu sezonun sağlık koşulları ön planda tutularak yapılması için sizlerin de bildiği gibi “KAMP LİG” formatını uyguladık.

Ve bu uygulamada başarılı olduğumuzu söylemekten gurur duyarım. Elbette ki yeni bir uygulama olan Kamp Ligimizi gerçekleştirirken ön görmediğimiz küçük aksaklıklarda olmuştur. Ama en kısa zamanda bunu da çözdük.”

 

“Herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşmamamız bizleri mutlu etmiştir”

“Ülkede spor durmuş olmasına rağmen Hentbolun oynanması ve çok şükür ki pandemi nedeniyle maçlarımızda herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşmamamız bizleri mutlu etmiştir.

Özellikle bu yıl yine pandemi nedeniyle ekonomik şartlar olumsuz hale gelmiş, bazı takımlarımız kapanmış ve bazı takımlarımızda kapanma noktasına gelmiştir.

Federasyon olarak kulüpler varsa federasyon vardır düşüncesinden hareketle, federasyon olarak tüm kulüplerimize malzeme yardımı yaptık, ulaşımlarını sağlama desteğinde bulunduk ve imkanlar elverdikçe bu yardımlara ve desteklere devam edeceğiz.

Hentbol sezonunun sağlık koşullarına uygun olarak bugüne kadar gelmesi ve devam etmesinde en büyük pay sahibi başta Sağlık Bakanı sayın Ali Pilli, müsteşarım sayın Ali Çaygür’e federasyonum adına çok teşekkür ederim.

Kamp Ligimiz için sporcuların konaklaması ve yemeklerinde elinden gelen yardımı esirgemeyen Uluslararası Kıbrıs Üniversitesine Rektör yardımcısı, sayın Serkan Abbasoğlu’na teşekkür ederim.”

 

“Ve şimdi sıradaki ligimiz Süper Lig”

“Tüm maçlar boyunca centilmenlik ruhuna yakışır mücadele eden UKÜ,DİGEM,ŞAHLAN, OZANKÖY,LEVENT,GENÇLİK GÜCÜ,MGA,ÖAH,NKL/MGA kulüplerime, sporcu ve antrenörlerime teşekkür ederim.

Ve şimdi sıradaki ligimiz SÜPER LİG. Plan ve programımızı yaptık, kulüplerimizle bir araya geleceğiz ve sezonumuz hız kesilmeden devam edecek.

Tüm camiamıza hentbol dolu günler dilerim.”

Ayhan paylaşımını yaptığı fotoğrafta yer alan herkesin PCR testlerinin negatif olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2002 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.