Atletlerimiz Tuz Gölü’nde zirvede

Atletlerimiz Tuz Gölü’nde zirvede

Türkiye’de Runfire Salt Lake Ultra Trail organzizasyonuna katılan atletlerimiz, elde ettikleri başarılı sonuçlarla kürsünün ilk basamağına çıkma başarısı gösterdi.

A+A-

Milli atletlerimizden Hakan Tazegül’ün yanı sıra Suna Evran, Erim Debreli, Görkem Buluç, Türkiye’de Tuz Gölü’nde yapılan Runfire Salt Lake Ultra Trail organiasyonuna katıldı.

196 atletin katılımı ile gerçekleştirilen yarışta milli atletimiz Hakan Tazegül 10 Km yarışında genel klasmanda birinci olarak kürsüdeki yerini kaptırmadı. Tazegül ile 10 Km yarışta birlikte yer alan bir diğer atletimiz Erim Debreli ise genel klasmanda dördüncü olurken, 35 yaş üstü kategorisinde ise birinci olarak kürsüye çıkmayı başardı. 20 Km kategorisinde 255 atletin yer aldığı yarışta 95’i kadın atletlerden oluşan yarışta Suna Evren de genel klasmanda birinci olarak kürsüye çıktı. Görkem Buluç, Toya Pit ise derece için değil, katılım için koşan diğer atletlerimiz oldu.

 

Tazegül Ankara Milli Takım Kamp’ında

Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Milli takımında da yer alan Hakan Tazegül, 29 Ağustos Pazar günü Eskişehir’de yapılacak yarı maratona katılacak. Milli atletimiz yarış öncesinde Ankara’da milli takımla kampta bulunuyor. Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Yarı Maraton Şampiyonası’nda Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü ve aynı zamanda ülkemizi temsil edecek Tazegül’ün yine başarılı derecelere imza atması bekleniyor. 

Bu haber toplam 691 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.