Atıcılardan Türkiye’de başarılı dereceler

Atıcılardan Türkiye’de başarılı dereceler

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Skeet Elemeleri Yarışmaları Konya’da yapılan final atışlarının ardından tamamlandı.

A+A-

İki gün süren mücadele sonunda skeet büyük erkeklerde KKTC Atıcılık Federasyonu Yakın Doğu atıcı sporcusu Salahi Zaimoğlu toplamda 115 vuruş kaydederek final atışlarında ikinci oldu.

Ayrıca Türkiye takımlarında yarışan ülkemiz atıcılarından Ali Çeler ve Ahmet Anıl Tunçalın 117 vuruşla skeet büyük erkekler kategorisinde, final atışlarında elde ettikleri derece ile Ali Çeler birinci olurken Ahmet Anıl Tunçalın ise altıncı olma başarısı gösterdi.

Gençlerde ise genç erkeklerde Kemal Madencioğlu birinci, Salih Hafız ise ikinci gelerek gurur kaynağımız oldu.

Atıcılık Federasyonu başkanı Türker Yiğitcan sporcularımızın Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları ve özveri ile bıkmadan usanmadan hertürlü cefekarlığı esirgemeden gösteren ailelerini de canı gönülden kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.

Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan “Sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olarak göğsümüzü kabartmıştır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1304 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.