Atıcılar Konya’da zirvede

Atıcılar Konya’da zirvede

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Trap – Skeet ve Double Trap Türkiye Zafer Kupası Şampiyonası’nda ülkemiz atıcıları başarılı sonuçlar elde etti.

A+A-

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Trap – Skeet ve Double Trap Türkiye Zafer Kupası Şampiyonası’nda ülkemiz atıcıları başarılı sonuçlar elde etti. Konya’da 26-27 Ağustos tarihleri arasında yapılan yarışlarda KKTC Atıclık Federasyonu, Yakın Doğu adına yarışan Ogün Bardak 111 vuruşla finale yükselirken finalde 60’ta 54 yaparak ikinci oldu. Lefke Avcılık Atıcılık adına yarışan Özden Tunçkol ise dördüncü olma başarısı gösterdi. Takım klasmanında ise Sali Oday, Ogün Bardak ve Salahi Zaimoğlu’ndan oluşan KKTC Takımı birinci olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Türkiye takımlarında yer alan Kıbrıslı Türk atıcılardan Ahmet Anıl Tunçalın skeet büyük erkekler kategorisinde altınıc oldu. Gençlerde Kemal Madencioğlu birinci, Salih Hafız ise ikinci oldu.

KKTC Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan yaptığı açıklamada elde edilen başarıların büyük olduğunu ve teşvik edilmesi gerektiğini Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na ilettiğini belirtti. Yiğitcan, elde edilen başarılardan dolayı sporcuları kutlarken, “Sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.