Atatürk Stadı finale hazır

Atatürk Stadı finale hazır

Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda Yenicami ile Mağusa Türk Gücü’nün final buluşmasına ev sahipliği yapacak olan Lefkoşa Atatürk Stadı, dev finale hazır.

A+A-

Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nda Yenicami ile Mağusa Türk Gücü’nün final buluşmasına ev sahipliği yapacak olan Lefkoşa Atatürk Stadı, dev finale hazır. Hafta boyunca yapılan hazırlıklar dün yoğun bir şekilde devam ederek tamamlandı. Müsabaka öncesi, esnası ve sonrası için kupanın ana sponsoru Nicosia Group stadın hazırlıklarına önemli katkı sağladı. Stadın yeşil zemini etrafına reklam panoları yerleştirilirken, tribünler takımların renklerinden oluşan konfetilerle süslendi. Zengin hediyelerin verileceği final için hazırlanan platformların yanı sıra kupa seremonisi için de ciddi hazırlık yapıldı.

 

Hediyeler için bilet ile stada gelinmesi gerekiyor

Nicosia Group ana sponsorluğunu yaptığı final mücadelesi için zengin hediyeler de koydu. Kupanın ilk turundan itibaren ücretsiz olarak dağıtılan biletler sonunda bir kişiye Nissan March marka araba, iki kişiye Iphone 11 cep telefonu ve 2 kişiye ve 2 kişiye de 49’’ Sunny marka televizyon verilecek. Çekilişte ödül kazanmak için futbol severlerin biletleri ile statta olması gerekiyor. Çekilişler devre arası ve maç sonunda yapılacak.

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.