Asya bebek için kenetlendiler

Asya bebek için kenetlendiler

Gönyeli Akademi organizasyonunda “Asya bebek için kenetleniyoruz” sloganı ile Gönyeli Stadı’nda ülkemiz kulüplerinin akademileri dostluk maçları oynadı. Alayköy futbolcusu Ateş İsmail Tosun’un Asya bebek için kumbarasını bağışladı

A+A-

Gönyeli Türk Spor Kulübü bünyesinde yer alan Gönyeli Akademi anlamlı bir etkinliğe imza attı. Pazar günü düzenlenen organizasyon ile akademiler arasında dostluk karşılaşmaları oynanırken elde edilen gelir SMA Tip 1 hastası olan Asya bebeğe bağışlanmak için toplandı.

239349919-2977077902552532-6510479930523226744-n.jpg

Gönyeli Stadı’nda yer alan organizasyona Alayköy Gençlik Spor Kulübü, Binatlı Yılmaz Spor Kulübü, Çetinkaya Türk Spor Kulübü, Değirmenlik, Dikmen Gücü, Doğan Türk Birliği, Düzkaya ve Küçük Kaymaklı davet edildi. Organizasyona katılım gösterenlere 20 TL’lik bağış biletleri kesildi. “Asya için kenetleniyoruz” sloganı ile düzenlenen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

dsc-5319.jpg

Kumbarasını Asya bebek için bağışladı

Organizasyona katılım gösteren takımlardan Alayköy Gençlik Spor Kulübü’nden Ateş İsmail Tosun anlamlı bir davranış sergiledi. Tosun, biriktirdiği paraların yer aldığı kumbarasını Asya bebeğin tedavisine katkı amaçlı bağışladı. Genç futbolcu kumbarasını organizasyonu üstlenen Gönyeli Akademi’nin koordinatörü Hasan Özkan’a teslim ederek büyük bir duyarlılık göstermiş oldu.

mev-3207.jpg

“Umarız en kısa sürede Asyamız sağlığına kavuşur”

Organizasyon ile ilgili yapılan açıklamada etkinliğe destek olanlara teşekkür edildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Asya bebek için yapılan organizasyona katılan tüm takımlara, öğrencilere, velilere, organizasyon için gelen misafirlerimize, basınımıza, hakemlerimiz Alper, Mustafa, Mejdi hocalarımıza, sponsorlarımıza, tüm hocalarımıza, yönetimimize bu etkinlikte emeği olan herkese çok teşekkür ederiz.

Dokuz futbol akademisi olarak, Asyamıza ufakta olsa bir katkımızın olması bizleri çok mutlu etmiştir. Böyle etkinliklerin devam etmesi en büyük arzumuzdur. Büyük Futbol camiasının ne kadar birlik olduğunu bir kez daha göstermiş bulunuyoruz. Umarız en kısa sürede Asyamız sağlığına kavuşur.

Ayrıca Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ateş İsmail Tosun etkinlikte Asya bebek için kumbarasını akademi koordinatörümüz Hasan Özkan hocamıza teslim etti. Böylesi güzel yürekli çocuklarımız olduğu sürece her zorluğun üstesinden geliriz.”

mev-3468.jpg

Bu haber toplam 782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.