Aspelya’nın ‘milli’ mutluluğu

Aspelya’nın ‘milli’ mutluluğu

Aspelya Spor Kulübü sporcularından Hülya Ayalılar ve Hediye Kazan, Türkiye Milli Takımı için hazırlık kampı niteliği taşıyan Türkiye Şampiyonası’ndan davet aldı.

A+A-

Oyuncular ve kulüp başkanı Emir Koyuncu, 22 kişilik kafileye katılmak için Salı günü adadan ayrılacak.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Kadın A Milli Basketbol Takımı adına 22 sporcu davet edilirken, bu isimler arasında ülkemiz takımlarından Aspelya Spor Kulübü forması giyen Hülya Ayalılar ve Hediye Kazan da yer aldı. Kulüp başkanı ve antrenör Emir Koyuncu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Türkiye Bayan Milli Takımına davet edilen Aspelya'nın iki genç sporcusu Salı günü sabah kampa katılmak üzere yola çıkıyor. Hiç bir destek olmaksızın çıkacağımız bu yoldan da başarıyla döneceğimize eminim. Kızlarımıza güveniyoruz. Başarılar” ifadelerini kullandı.

İskenderun’da yapılacak ve ilki 2019 yılında düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadınlar Türkiye Şampiyonası, bu yıl 27-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. Turnuvada 22 kadın sporcu, 4 ayrı takımda mücadele edecek. Organizasyon aynı zamanda Türkiye Kadın A Milli Takımı adına hazırlık kampı niteliği taşıyor.

 

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.